Doneer hier: Nijmeegse Vierdaagse op houten klompen

Onze beheerder Maarten gaat met zijn houten klompen op 18 juli 2023 starten aan 50 kilometer van de Nijmeegse Vierdaagse. En u kunt hem steunen. Het geld dat hij ophaalt, is voor de kinderboerderij die hem aan het hart gaat. Steun Maarten vooral en geef gul.

Doneren graag! Dat kan via deze link of door deze QR Code te scannen.

Voor vaste bezoekers zijn de houten klompen aan Maartens voeten een bekend gezicht. Dagelijks loopt hij er op rond op de Boerderij Westerpark

Waar gaat het geld naar toe?

Al 25 jaar is Boerderij Westerpark de plek waar tienduizenden Amsterdammers, bezoekers en toeristen genieten van dieren in de groene wei. De stallen, bijgebouwen en buurthuis ‘De Hooikeet uit 1998 zijn in al die jaren uitgewoond door dier en mens. Groot onderhoud, renovatie en herstel is noodzakelijk. De stichting start een inzamelingsactie voor € 50.000 om dit te betalen.  Maarten draagt met zijn sponsoractie hier aan bij. Op de inzamelactie vindt controle plaats. 

Maarten: “Wij willen de Boerderij graag behouden als de plek waar alle bezoekers 6 dagen per week naar toe kunnen en van de dieren en het groen kunnen genieten zonder entree.”

Toezicht op de donaties

Het geld komt op een rekening in beheer van stichting Kinderboerderij van Westerpark. Het bestuur van de stichting houdt toezicht op de inzameling én op de uitvoering van het groot onderhoudsproject. Ook vindt er controle plaats door een externe accountant. Alle donaties komen ten goede van duurzaam onderhoud voor het onderdak voor de dieren en mensen. Gulle gevers krijgen een uitnodiging voor een rondleiding en een kijkje achter de schermen. Aan donaties boven de 1000 euro wordt op een creatieve manier aandacht worden gegeven op de Boerderij. Hierover volgt later meer informatie.

Boerderij professionaliseert: aanvraag kwaliteitsbewijs in volle gang

Naast groot onderhoud werkt Boerderij Westerpark ook hard aan het verkrijgen van hét kwaliteitsbewijs voor kinderboerderijen in Nederland (vSKBN). Alle voorwaarden en eisen op het gebied van dierenwelzijn en een professionele bedrijfsvoering worden in de komende drie maanden tegen het licht gehouden. Doel is om op deze termijn de aanvraag succesvol kan worden afgerond. Het eerste zichtbare van al dit werk is de nieuwe indeling van de weiden met ook nieuwe diervriendelijke hekken op de boerderij.

Vergelijkbare berichten