Onze dieren en de boerderij kunnen er niet zijn zonder vrijwilligers en stagiaires. Samen met de beheerders zorgen zij ervoor dat de boel blijft draaien. Plezier en hard werken gaan hand in hand samen op de boerderij.

Werkzaamheden variëren van het verzorgen van de dieren, het onderhouden van het groen op de boerderij, of het meehelpen met het organiseren van activiteiten. Vrijwilligers helpen daarnaast met de administratie en met communicatiewerk.

Ook biedt de Boerderij de mogelijkheid voor stagiaires om leren en werken te combineren. Wij bieden regelmatig voor verschillende opleidingen stageplaatsen aan voor enthousiaste leerlingen en studenten.

Wil je bijdragen, laat het dan vooral aan ons weten. Wij bekijken vervolgens of er plek is.

Vaak zoeken wij hiervoor mensen met specifieke kennis. Heb je nog niet zoveel ervaring, maar ben je wel leergierig en enthousiast, neem dan vooral contact op.

Voor al onze vrijwilligers geldt dat wij een zorgvuldige aanmeldprocedure doorlopen, voordat zij aan de slag kunnen. Aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag is standaard onderdeel van deze procedure.