Steun onze Dieren! De boerderij is afhankelijk van donaties

Hoe kunt u hiervoor doneren?

Op de boerderij staat een donatiepaal waar u direct € 2,50 euro € 5 euro of € 10 euro kunt doneren. Simpel en snel door op de knop te drukken, uw pas aan te bieden, doneert u een bedrag.

Hoe kunt u verder uw gift geven?

U kunt ons mailen op bestuur@boerderijwesterpark.nl en wij zullen de mogelijkheden met u delen en/of bespreken. Direct geld overmaken kan ook op NL71 INGB 0007 5491 25, ten name van Stichting kinderboerderij Westerpark. Wij danken u zeer en zorgen dat het goed terecht komt.

Wij staan ook open voor bijdragen voor het onderhoud van de boerderij. Onze gebouwen staan in weer en wind. Wij werken volgens plan ieder jaar aan het onderhouden en verbeteren van alle stallen en Buurthuis ‘De Hooikeet’. Dit kan niet zonder bijdrage van buitenaf, ook al doen wij zoveel mogelijk zelf met vrijwilligers. Dank u voor uw bijdrage.

Een donatie of bijdrage kan een andere vorm hebben dan geld. Wij zoeken altijd naar sponsormogelijkheden. En wij vragen standaard aan ondernemers uit de buurt om ons verder te helpen.

Wij liggen op koers om een ANBI status aan te vragen, zodat donaties ook fiscaal aftrekbaar zijn. Hierover volgt later meer informatie.